Schubert-park, Zselíz
Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

Online video, animation, logo and website maker


Zselízi arcok

Napoleon Boulevard

Üdvözöllek a blogomban!


Erről a blogról elérhető, jogvédelem alatt álló letöltések csak a már tulajdonban lévő alkalmazás vagy file bisztonságimásolatként való letöltése engedélyezett!

Némelyik bejegyzésemhez gondolom nagykorúság szükségeltetik. Ezért a nem nagykorúak ezeket a bejegyzéseket ne olvassák!


Keresés ebben a blogban

ingyenreklám bannercsere

szombat, július 26

Használati utasítás

Felfújható gumifotel
A gumifotel felhasználási területei: víz, szárazföld. Felhasználás előtt töltsük meg teljes űrtartalmát levegővel, míg merevvé nem válik.

Vízen történő használatkor ügyeljünk arra, hogy (tenger/óceán esetén) ne fussunk vele zátonyra, kerüljük a sziklákat, mivel gumi mivolta miatt könnyen kilyukadhat, és ez által elmerülhet Önnel együtt a feneketlen H2O mélyére. Nagyobb tavak, folyók esetén szintén ügyelni kell arra, hogy nádas felé ne irányítsa gumi járművét a fenti probléma miatt. Még egy fontos dolgot kell tudni a gumi használatosságról. A kartámlája és háttámlája lehetőleg ne tartózkodjon a víz alatt, mert nehéz lesz beleülnie a fotelbe.
Szárazföldi felhasználáskor lehetőleg csak 1 fő tartózkodjon a fotelben, és tartózkodjunk a hirtelen, erőteljes megmozdulástól / mozgástól is (sex kizárva, muhaha). 70 kg-nál nehezebb személy ne használja a fotelt, mert megmerevedett állapota könnyen metamorfózison eshet át, melynek következtében a fotel lekonyul, űrtartalmából a levegő eltávozik, a fotel tönkremegy.
A fenti javaslatok betartása esetén, egy életen át fogja Önt szolgálni a felfújható gumifotel. Használatához jó szórakozást, és egészséget kívánunk.

Kedvenc fél tégla
A kedvenc féltégla felhasználási területei: építkezés, billegális talaj, kondíciónövelés

Anno, ha Kőműves Kelemen építkezéséhez használhatta volna a kedvenc fél téglát, felesége talán ma is élne. Családi házának építésénél rendkívül jó alapot képezhet már ez az egy darab kedvenc fél tégla is. Háza stabil és földrengésbiztos lesz általa. Építkezésnél ügyeljünk arra, hogy kedvenc fél téglánkat tényleg az alapokhoz építsék be a szakemberek, mert nagyon ragaszkodó típus lévén visszatalál gazdájához, amely nem szerencsés, ha ezt a házunk egy magasabb pontjából teszi.
Amennyiben Ön csekély súlya miatt még egy szuper pehelysúlyú bokszolónak sem felelne meg, úgy a kedvenc fél téglát Önnek találták ki. Az országunkban évről-évre erősödő szélviharokban biztosítja a biztos talajt a nem éppen biztos lába alatt. Használata igen egyszerű: kösse a kedvenc fél téglát a lábához (amennyiben az illető, akitől kapta a kedvenc fél téglát nem volt spúr, úgy a tégla mellett talál egy erre alkalmatos zsineget is), és már is biztonságban érezheti magát. A lábra történő felhelyezést követően nem fog többet a fellegekben járni!!! Ez az egyik leghasznosabb tulajdonsága a kedvenc fél téglának, melynek következtében tisztábban fog látni, könnyebben dönt jó és rossz között, nehezebben verik át.
A kedvenc fél tégla végtelenül alkalmas arra is, hogy kondíciónkat növeljük az által, hogy táskánkba, retikülünkbe helyezzük. Próbálja ki Ön is, felejthetetlen élményben lesz része. Mindezek mellett Önvédelemre is tökéletesen használható, amennyiben a táskába/retikülbe helyezett kedvenc fél téglával fejbe somja az agresszort.
A kedvenc fél téglától csak úgy szabadulhatunk meg, ha elajándékozzuk másnak!

Konyakos meggy
Felhasználási területe: a száj igénybevételével a gyomor.

Ön a legfinomabb desszerthez jutott hozzá. Nyilas Misi pakkjából ez volt az első, amit iskolatársai felzabáltak. Nem véletlen, hogy ezek után annyira kikészült. A gyártó garantálja, hogy a teljes adag elfogyasztását követően még véletlenül sem fog 4,5 kg-ot vagy annál többet hízni. SŐT, a teljes csomagolás belsejében található étek elfogyasztását követően még fogyni is fog, mivel a telítettség és gyomorrontás következtében, jó pár napig nem fog tudni enni. Persze nem kell tartania semmilyen mellékhatástól, mivel az Önnel egy háztartásban élők feltételezhetően megkímélik Önt az ilyesfajta kellemetlenségektől, és besegítenek a „kártevő" elpusztításában. Lehetőleg reggeli, ebéd és/vagy vacsora után együk meg a desszertet máskülönben az anyu vagy apu nevezetű illető – 100% – a fejéhez vágja, hogy a főételt majd nem fogja tudni megenni.
Jó étvágyat kívánunk a desszerthez, majd azt követően egy kis mozgást - lehetőleg a Zita sörözőben :-))).

Nincsenek megjegyzések: